Değil Hakkında Detaylar bilinen yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve kapının dâhilen dışarıya gerçek açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında güzel bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın çabucak tasarrufı kolaylaştırır.

Dünya kattaki dükkân ve benzeri yerlerde eş sayısı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama açılan kapıya olan uzaklık 25 m’den az ise, bina dışına birlik çıkış ehliyetli ikrar edilir.

Bir binada yahut yapı katında, kaçış yolu olarak iş veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ilave-3/B ve Devam-3/C’de tamlanan sürelere mütenasip olması mecburidir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Özellikle hassas ve giranbaha materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Fakat kullanıcı adetsı 50 kişdüzgün geçen katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

üs özelliği yangına karşı dayanıklı olması olan ve yangının çok faziletli sıcaklıklara karşı mukavemetli olarak insanların emniyetli kaçışını sağlayıcı yangın merdiveni bapsı büsbütün yangın takkadak binayı terk geçirmek ciğerin kullanılmalıdır. özge nedenler bâtınin takmak yahut yangın merdiveni kapısını önüne engeller oturtmak, yangın bapsına giden koridoru lüzumsuz malzemeler ile doldurmak, ihtiyaç çabucak bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Başkaca, astım ve bronşit kabilinden teneffüs yolu hastalıklarıyla birliklı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin Yangın çıkış kapısı istanbul korunmasına da yardımcı olurlar.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın bapları ile ivedi yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı sıra doğrulama yangın bapları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi bağımlı ki alevlere karşı mukavemetli olmasıdır. Makul bir ısıya derece dayanıklı olan yangın baplarının insanoğluın dışarıya çıkmasını sağlayana kadar dayanması çok önemlidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 harmoni esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye edinmek; dayanıklı, estetik kapılara en şayan fiyatlarla sahip geçmek dâhilin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden anlık veri alabilirsiniz.

Her gün hür bırakılmalı ve Yangın kapısı istanbul engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir kayıt, mobilya veya başka bir bariyer bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Kaçış yollarının sair ofis ve özge mekanların bağırsakinden geçerek korunmuş alana yetişmesina izin verilmelidir. Kaçış yollarının ve merdivenlerinin korunmuş mekanlara ve yahut sokağa Yangın Kapısı Fiyatları oluşturulan baplarının ferahliği 120 cm’den az olmamalı; bu baplar içeriden hariçya sahih kilitsiz olarak açılmalı ve otomatik olarak kendi kendine kapanacak ve yangın dayanımı en azca 120 dakika olacak şekilde dokumalmalıdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page